Și șoferii și pietonii prinși pe picior greșit de polițiștii craioveniȘi șoferii și pietonii prinși pe picior greșit de polițiștii craioveni

0
213

Polițiștii rutieri craioveni au continuat și ieri, 11 iulie a.c., seria acțiunilor pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea gradului de siguranță rutieră.

          Acțiunea s-a desfășurat pe principalale străzi din municipiul Craiova unde s-au produs frecvent accidente rutiere, oamenii legii având în atenție atât conducătorii auto care nu acorda prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzilor pe marcajele pietonale dar și pietonii care aleg să traverseze strățile prin alte locuri decât cele prevăzute de lege.

          Totodată, polițiștii craioveni au acţionat și pentru verificarea legalităţii activităţii de transport rutier de persoane.

În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au constatat 151 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de aproape 22 000 lei.

 Dintre acestea, 10 sancțiuni au fost aplicate unor șoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, alte 26 de amenzi au fost aplicate unor pietioni care au traversat neregulamentar strada, iar alte 34 de sancțiuni au fost aplicate transportatorilor rutieri de persoane.

  De asemenea, oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 11 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.