Și polițiștii joacă șah

0
314

ipj sahAstăzi, 11 martie a.c., la ora 14.00, la Hotelul Europeca din Craiova, a avut loc festivitatea de premiere a câştigătorilor Campionatului de şah al Ministerului Afacerilor Interne –Ediţia XXVII.

La această festivitate, am avut plăcerea de a avea alături de noi distinşi invitaţi precum doamna Simona MOISE –Subprefect al Judeţului Dolj şi pe domnul Dan DAŞOVEANU –Viceprimar al Municipiului Craiova.

Etapa Finală a Campionatul de Șah al Ministerului Afacerilor Interne s-a desfăşurat în perioada 07 -11 martie a.c., în Craiova, fiind organizată de Biroul Coordonare Activități Sportive din Centrul Cultural al M.A.I., împreună cu Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj, Inspectoratul de Jandarmi al Județului Dolj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia.

În acest an, pentru adjudecarea trofeului s-au luptat cei mai buni 64 de concurenți din cadrul Aparatului Central al M.A.I., Direcției Generale Anticorpție, Academiei de Poliție ,, Alexandru Iona Cuza,, București, Inspectoratului General al Poliției Române,    Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

După o săptămână de strânse confruntări, campionatul de şah a ajus la final, desemnându-si câştigătorii.

La categoria ,,CLASIFICAŢI,, premierea a fost făcută de doamna Simona MOISE –Subprefect al Judeţului Dolj, care le-a oferit medalii şi diplome primilor clasaţi, astfel:

Locul I – OPRIŞOR RĂZVAN –I.P.J. Prahova

Locul II – VĂSUŢ ZAHARIA – I.J.J. Maramureş

Locul III – MIHEŢ VASILE – S.R.P.T. Timişoara

Locul IV – BOLINTIŞ MIHAI – I.P.J. Caraş Severin

Locul V – TOCULEŢ GHEORGHE  – I.J.J. Argeş

Locul VI – POPESCU DANIEL  -Direcţia Generală Anticorupţie

La categoria ,,NECLASIFICAŢI,, premierea a fost făcută de domnul Dan DAŞOVEANU –Viceprimar al Municipiului Craiova, care le-a oferit medalii şi diplome primilor clasaţi, astfel:

Locul I – BIRUŢĂ CORNEL – I.G.P.F.

Locul II – BECZE ROBERT – I.P.J. Braşov

Locul III – IACOB CLAUDIU – Direcţia Generală de Logistică

Locul IV – ANDREICA IOAN – I.P.J. Harghita

Locul V – POP NICOLAE   – I.P.J. Bistriţa Năsăud

Locul VI – AXINIA ADRIAN – I.P.J. Neamţ.

De asemenea, domnul comisar şef de poliţie Dr. Constantin NICOLESCU – şeful Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, domnul general de brigadă Dr. Constantin FLOREA- şeful Inspectoratului de Jandarmi al Județului Dolj și domnul colonel Constantin FLOREA – şeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Oltenia au premiat câştigătorii Memorialului ,,GONGU RĂDUCANU,, după cum urmează:

Locul I – BOLINTIŞ MIHAI –I.P.J. Caraş Severin

Locul II – VĂSUŢ ZAHARIA – I.J.J. Maramureş

Locul III – SÂRBU VIRGILIU COSMIN – I.S.U. Galaţi

Locul IV – MIHEŢ VASILE – S.R.P.T. Timişoara

Locul V – URSAN CORNEL MARIUS – I.T.P.F. Iaşi

Locul VI – OPRIŞOR RAYVAN GABRIE   – I.P.J. Prahova

Un moment inedit a fost dat de oferirea de premii speciale din partea Centrului Cultural al M.A.I., Prefecturii Judeţului Dolj, Primăriei Municipiului Craiova, Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Inspectoratului de Jandarmi al Județului Dolj și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Oltenia pentru implicarea de care au dat dovadă în organizarea acestui campionat de şah.

Le transmitem felicitări tuturor celor participanţi, şi în speranţa că şederea în municipiul nostru a fost una plăcută, îi mai aşteptăm şi cu ocazia ediţiilor viitoare ale competiţiilor sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.