Şi-a dat autoturismul furat ca să scape de dosar penal

0
291
masina-de-politieAseară, în jurul orei 20.45, polițiști din cadrul Poliţiei oraș Filiaşi, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu pe B-dul. Racoțeanu din  orașul Filiași, au constatat faptul că, din direcția Craiova, un autoturism circula cu viteza de 117 km/h.
Polițiștii au efectuat semnal de oprire, moment în care conducătorul auto nu s-a conformat  continuându-și deplasarea pe strada 13 Septembrie unde, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare a lovit un autoturism parcat, după care conducătorul auto a abandonat autoturismul în cauză și a fugit.
În aceeași seară, la ora 21.40, B.IONUȚ, 21 de ani, din localitatea Scăiești, Dolj a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, faptul că i-a fost sustras autoturismul din fața locuinței, fiind vorba de fapt despre autoturisum implicat cu puțin timp înainte în tamponare.
Din cercetările efectuate de polițiștii doljeni s-a stabilit că tânărul de 21 de ani a fost la volanul autoturismului în momentul când a fost depistat încălcând regimul legal de viteză, fiind totodată vinovat și de avarierea autoturismului parcat, iar fapta de furt sesizată este nereală.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare, totodată acesta fiind sancționat contravențional cu amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.