Sensurile giratorii de la STEJERICA si VÂNJULEȚ au fost receptionate

0
35
Astăzi s-a realizat recepția la terminarea lucrărilor la cele două sensuri giratorii de pe DJ 562A, Rogova-Cioroboreni-Patulele, investiții ale Consiliului Județean Mehedinți.
Unul dintre cele două sensuri se află la intersecția cu DJ 606, Jiana – Hotărani – Vânju Mare, în punctul cunoscut drept Stejerica, iar cel de-al doilea, la Vânjuleț, la intersecția cu drumul care duce în Dealul Stârmina.
Construcțiile nu doar că au o contribuție semnificativă la fluidizarea traficului, ci aduc și o valoare estetică deosebită Drumului Județean 562A ce a fost reabilitat tot în cadrul unui proiect derulat de Consiliul Județean Mehedinți, iar recepția s-a realizat în cursul anului trecut.
În urma investiției recepționată astăzi, s-a consemnat calitatea lucrărilor, cele două sensuri fiind bine realizate, semnalizate cu indicatoare și marcaje, vizibile atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Totodată, în cele două amplasamente s-a realizat iluminatul cu becuri de tip led, astfel încât, să reducem consumul de energie electrică.
Mă bucur că prin această investiție, onorăm promisiunea făcută cetățenilor din această zonă a județului, dar și celor care locuiesc în Drobeta Turnu Severin și tranzitează DJ 562A, către casele părinților din mediul rural.
            Președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.