Senatorul Iordache si-a pus prefect la Gorj. Sa fie asta parte a negocierilor de revenire in PNL Gorj?

0
406

Cristina Cilibiu, fost primar al orasului Turceni, fost membru PNL, cumnata fostului liberal Ion Iordache, actual senator al Forta Dreptei, a fost numita de Guvernul Romaniei prefect de Gorj, desi functia le revenea liberalilor.

In urma cu cateva zile, fostul ministrul al Finantelor, Dan Vilceanu, spunea ca numirea Cristinei Cilibiu in functia de prefect pe locul cuvenit liberalilor ar fi o bataie de joc a lui Ciuca la adresa membrilor PNL Gorj.

Bataie de joc s-a produs.

Sa fie aceasta numire o parte a negocierilor senatorului Ion Iordache de revenire a acestuia in PNL. Pentru ca deschiderea a fost facuta de cumnata prefect, in declaratia oferita in noua functie:

„Mă întorc în PNL Gorj, am relații foarte bune cu toți colegii liberali, am ținut legătura cu majoritatea lor și îmi doresc să fiu factorul de echilibru în organizația PNL Gorj. Senatorul Ion Iordache este un om de dreapta prin definiție. Îmi doresc să revină în PNL și să facem echipă, să aducem oameni din afara partidului și să-i capacităm pe cei din interior în așa fel încât să putem câștiga orice alegeri”.

Sa fi simtit Ion Iordache in acest timp ca e greu la deal cu boii slabi, si ca Ludovic Orban nu mai are nici o tractiune, si ca este cazul sa se intoarca la masa puterii? Se pare ca da. Si revine si pe picior. O palma data liberalilor gorjeni de colegii de la centru. Dar ce mai conteaza una in plus!

Senatorul Ion Iordache e si el fost primar PNL, fost PSD, fost ALDE, fost PNL, actual  Forta Dreptei. Sa fie in curand iarasi PNL?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.