Senatorul Fifor la cea de-a 15-a Reuniune Inter-Parlamentară EUFORES

426

ponta si fiforÎn perioada 13-14 martie 2015 Mihai Fifor, Președinte al Comisiei pentru Transporturi și Energie din Senatul României va participa la cea de-a 15-a Reuniune Inter-Parlamentara EUFORES care se va desfășura la Viena. Tema reuniunii este Energia Regenerabilă și Eficiența Energetică.

Reuniunea se va axa pe discuții asupra climatului, Uniunea Energetică UE și impactul asupra Europei, necesitatea de a face din energia regenerabilă și eficiența energetică elemente cheie ale Uniunii Energetice, nevoia implementării soluțiilor sustenabile și a unei puternice cooperări pe piețele de energie electrică din Europa Centrală și de Est.

Participanții vor discuta despre căile care trebuie parcurse pentru a realiza o regiune mai integrată și vor încerca să obțină răspunsurile la problemele ridicate referitoare la sistemele energetice.

Conferința la nivel înalt va aduna 100 din cei mai activi parlamentari în domeniul energiei regenerabile și al eficienței energetice. Evenimentul este dedicată schimbului de experiență și angajării de discuții între colegi din statele membre UE și europarlamentari, oficiali din cadrul instituțiilor internaționale și guvernelor naționale, Comisia Europeană și reprezentanți ai sectoarelor industriale și de cercetare științifică.

Comunicat de presă