Senatorii și deputații doljeni și-au primit certificatele de parlamentari

0
305

inmanare mandat1Senatorii și deputații aleși pe listele organizației județene Dolj a PSD la scrutinul din 11 decembrie au participat vineri, la Palatul Administrativ, la evenimentul în cadrul căruia au primit certificatele de parlamentar din partea Biroului Electoral de Circumscripție nr. 17.

Cu această ocazie, președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a subliniat faptul că parlamentarii social-democrați vor susține Executivul PSD în aplicarea tuturor măsurilor incluse în programul de guvernare.

„Dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au acordat votul lor în aceste alegeri și să reafirmăm faptul că toate angajamentele pe care ni le-am asumat în campania electorală, toate obiectivele din programul nostru de guvernare vor fi duse la îndeplinire.

Noi, parlamentarii PSD, ne vom axa cu toții pe aplicarea acestei strategii pentru următorii patru ani și vom sprijini viitorul Guvern PSD pentru a realiza toate măsurile promise. Mă refer, desigur, la acele măsuri care privesc agricultura, reducerea fiscalității sau creșterea veniturilor tuturor românilor.

Sigur că, în acest context, trebuie să vorbim și despre o serie de proiecte majore pentru județul Dolj, așa cum sunt spitalul regional, sistemul de irigații și autostrada Craiova – Pitești.

Sunt câteva obiective cu care parlamentarii PSD merg la București și îmi exprim speranța că și ceilalți colegi din Dolj, care nu vor face parte din guvernare, își vor da concursul, alături de noi, în interesul comunităților din județul nostru“, a declarat președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat: „Doresc să vă felicit pe dumneavoastră, toți cei care, din acest moment, reprezentați județul nostru în Parlamentul României. Desigur că sfera responsabilității dumneavoastră este una națională, dar noi vă rugăm să aveți întotdeauna în vedere faptul că sunteți trimiși în Legislativ de către alegătorii din Dolj. Sunt sigur că fiecare dintre dumneavoastră cunoaște problemele cu care se confruntă acest județ și ne dorim, așadar, să susțineți orice proiect care va asigura realizarea unor investiții și, în general, dezvoltarea Doljului.

Mulțumirile mele le îndrept și către conducerea Biroului Electoral de Circumscripție nr. 17, pentru faptul că alegerile pentru Senat și Camera Deputaților s-au derulat fără incidente.“

În urma alegerilor din 11 decembrie, organizația județeană Dolj a PSD a obținut 9 mandate de parlamentar, dintre care 6 la Camera Deputaților, prin Lia Olguța Vasilescu, Ion Călin, Alina Elena Tănăsescu, Alexandra Presură, Florinel Stancu și Eliza Peța, și 3 la Senat, prin Claudiu Manda, Radu Preda și Lavinia Craioveanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.