Semne bune anul are! Turcii de la ETI vor să se extindă!

348

ETI1Semne bune anul are! Turcii sunt mulțumiți de condițiile de la Parcul Industrial și de colaborarea cu autoritățile locale din Craiova, motiv pentru care doresc să se extindă.

Anunțul a fost făcut de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, la conferința de presă de la inaugurarea Ambulatoriului Integrat de Neurologie, din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie nr. 4 Craiova.

“Fabrica ETI este aproape de finalizare. Arată extraordinary de frumos. Ne-au transmis un nou certificate de urbanism cei de la ETI pentru extinderea acestei fabrici.

Deci nu se vor opri la investiţia iniţială, care înseamnă 350 de locuri de muncă. Probabil au analizat mult mai bine piaţa şi vor să se extinde. Ei au respectat graficul şi în luna noiembrie a acestui an fabrica va fi funcţională.

Deja au început să se facă angajări la fabrica de biscuiţi. Vom pune şi noi pe Bursa Locurilor de Muncă de la Primăria Craiova toate aceste locuri de muncă ca oamenii să poată urmări şi să fie informaţi”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.