Sebastian Ghiţă sub control judiciar

420

sebastian ghitaDeputatul Sebastian Ghiță a declarat, marți, la ieșirea din sediul DNA Ploiești, că a fost pus sub control judiciar de procurori, împotriva sa fiind începută urmărirea penală sub acuzația că ar fi sprijinit grupul infracțional din care face parte și Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Ghiță a spus că le-a dat declarații procurorilor cu privire la relația dintre el și Herțanu, afirmând că după ce va consulta dosarul își va da seama care din faptele, din discuțiile sale i-au făcut pe procurori să creadă că a avut un interes sau vreo implicare, scrie Agerpres..

Parlamentarul a spus că la nivelul județului Prahova se cunoaște situația „dificilă” a firmei cumnatului premierului Victor Ponta, iar procurorii nu au pus în cadrul audierii întrebări legate de zona politică.

„Nu m-au întrebat nimic despre zona politică, PSD sau despre domnul Ponta. Doar de relația mea cu domnul Herțanu, care nu e o relație atât de strânsă. M-am văzut de cinci-șase ori cu domnul Herțanu”, a precizat Sebastian Ghiță.

sursa: agerpres.ro