Se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Grădiniței nr. 19 din Drobeta Turnu Severin

0
257
Se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Grădiniței/Creșei nr. 19 din Drobeta Turnu Severin. Este o lucrare complexă care prevede modernizarea clădirii, dar și lucrări de termoizolare a întregii şcoli, refăcându-se, totodată, instalaţiile termice, sanitare şi electrice. De asemenea, vom monta o centrală termică pe gaz. Investiția are ca scop îmbunătățirea consumului de energie pentru încălzire, în acest sens, clădirea urmând a fi dotată și cu panouri fotovoltaice.

Valoarea investiției depășește 2.300.000 lei, fiind un proiect câștigat pe fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Termenul de finalizare este sfârșitul lunii noiembrie, însă ritmul alert, în care se lucrează, ne garantează faptul că, odată cu reluarea cursurilor în luna septembrie, școlarii se vor bucura de o unitate de învățământ complet modernizată.
Fondurile europene reprezintă calea sigură de modernizare a unei comunități, iar noi am ales să atragem acești bani pentru asigurarea celor mai bune condiții de studiu pentru copiii noștri. Investiții similare derulăm și la Grădinița nr. 29, Școala Gimnazială nr. 4 și Școala Gimnazială nr. 11.
Marius Screciu
primar Drobeta Turnu Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.