Se însoară caricaturistul oltean Gogu

406

gogu neagoeNarcisa Badea se va căsători cu iubitul ei, binecunoscutul caricaturist oltean Gogu Neagoe. După o relaţie plină de declaraţii efervescente, începută în urmă cu patru luni, Narcisa Badea şi iubitul ei caricaturist oltean, membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice UNESCO din Germania şi al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România, s-au logodit la începutul lunii noiembrie 2014.

Narcisa Badea  şi-a dat seama că binecunoscutul caricaturist oltean Gogu Neagoe este „alesul inimii sale” graţie modului cavaleresc al acestuia de a se purta faţă de ea, au dezvăluit surse din anturajul cuplului.

Potrivit aceloraşi surse, cei doi urmează să se căsătorească anul viitor. Oltean cu suces, Gogu Neagoe este membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania.

A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate.

 sursa: wowbiz.ro