”Sare în bucate” și ”Frumoasa și bestia”, în week-end, la Colibri

0

sarea in bucate 2Nu cred că mai este vreo surpriză pentru cineva că Teatrul Colibri, la sfârșit de săptămână, oferă celor mici, dar și celor mari povești de neuitat. Și în acest week-end ”piticii” și ”uriașii” sunt așteptați la povești, ”Sare în bucate” și ”Frumoasa și bestia”.  

Sâmbătă, 12 martie 2016, la ora 18:00 ne bucurăm de povestea Sarea în bucate, adusă în scenă într-un spectacol după Petre Ispirescu, realizat pe un scenariu şi în regia lui Valentin Dobrescu, cu scenografia semnată Mihai Pastramagiu, pe muzica lui Alin Macovei-Moraru.

Viaţă personajelor dau actorii: Ionica Dobrescu, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea.

Duminică, 13 martie 2016, la ora 11:00 copiii vor vedea Frumoasa și Bestia, un spectacol cu scenariul și regia semnate Valentin Dobrescu, scenografia Eustațiu Gregorian, muzica Alin Macovei-Moraru, cu actorii: Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Rodica Prisăcaru, Daniel Mirea, Cosmin Dolea, Iulia Cârstea, Costel Ionescu (voce).

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.