Săndoi impresionat de suporteri la meciul cu Dinamo: Au fost fantastici!

335

sandoi111La conferința de presă de după derby, Emil Săndoi a spus: „Un joc disputat, al orgoliilor, iar dacă avem în vedere ocaziile per-total am fi meritat să câștigăm.

Dinamo a avut o ocazie, la Grigore, când a scos Bălgrădean și a mai fost periculoasă la câteva faze fixe. Noi am avut prin Rocha și Tîrnăcop două ocazii extrem de clare. Am vorbit cu băieții după joc și nici ei nu-și explicau cum au putut să rateze.

A mai fost șutul lui Vătăjelu, care a trecut puțin pe lângă vinclu. Și a mai fost și acea fază când Herghelegiu a marcat, de pe bancă nu a părut că a plecat din ofsaid. Ne-am fi dorit victoria, mai ales că jucam împotriva lui Dinamo și în fața acestor suporteri, care au fost fantastici astăzi (ieri n.r.), au avut o coregrafie formidabilă.

Ne pare rău și pentru ei că nu am câștigat azi. Poate unii dintre băieți nu au prins cea mai bună formă, dar s-au dăruit total. Este un punct acumulat, care poate va conta la final, poate cu el vom fi pe podium. Cu acest punct ne-am consolidat locul patru, rămâne ca până la final să luptăm pentru podium“.

sursa: csuc.ro