Săndoi despre meciul cu Mediaș: Ştim că adversarul va juca la sacrificiu. Avem nevoie de continuitate în rezultate pozitive

350

emil sandoi 1La întâlnirea cu reprezentanţii mass-media, Emil Săndoi a prefaţat jocul cu ardelenii: „Avem un meci destul de dificil, mai ales că Gaz Metan Mediaş a pierdut acasă cu Rapid şi este în partea inferioară a clasamentului.

Şi noi ne-am aflat într-o situaţie disperată la începutul sezonului, când ne doream cu ardoare să câştigăm cât mai multe puncte. Ştim că adversarul va juca la sacrificiu. În ceea ce ne priveşte, băieţii s-au pregătit bine. Am făcut un ciclu săptămânal bun, aşa cum realizam în turul campionatului şi sperăm să se vadă şi în teren. După parcursul de până acum este normal să ţintim victoria. Avem nevoie de continuitate în rezultate pozitive“.

Antrenorul principal al Ştiinţei Craiova a adăugat: „În startul acestui sezon am avut trei meciuri extrem de grele: cu Pandurii, echipă pe care de la victoria noastră nu a mai reuşit nimeni să o împiedice, cu Steaua şi Viitorul.

Am obţinut 5 puncte, ceea ce în opinia noastră este mai mult decât mulţumitor. Ne aşteaptă în continuare un program foarte dificil, mai ales că punctele în retur se obţin mai greu decât în prima parte a campionatului. Iar aşteptările noastre şi ale suporterilor trebuie să fie conforme cu realitate. Aţi văzut că nici Real Madrid nu e imbatabilă.

Ne-am dori să facem spectacol, să luăm şi puncte. Dar trebuie toată lumea să înţeleagă că această echipă a fost formată în vară, avem 8 luni împreună. Vin trei jocuri dificile: cu Gaz Metan, o echipă aflată cu cuţitul la os, cu Petrolul, trupă ce trage la cupele europene, şi Astra care etalează un alt fotbal în ultima vreme. Ne-am bucura să ne păstrăm invincibilitatea, acesta să fie un obiectiv pe termen scurt“.

Ştiinţa Craiova“ este marcă înregistrată a clubului Universitatea Craiova. 

sursa: csuc.ro