„Sancțiuni” cu flori și mărțișoare aplicate de polițiștii craioveni

0
228
17106134_739230759579488_252920920_o1 Martie şi tradiţia mărţişorului este un nou prilej pentru ca poliţiştii doljeni să întâmpine doamnele şi domnişoarele cu o mică surpriză, oferindu-le, în schimbul unor eventuale sancţiuni contravenţionale, un mărţişor sau o floare.
 
            Cum de altfel a devenit o tradiţie, nici în acest an poliţiştii secțiilor de poliție din municipiul Craiova, dar și polițiștii din cadrul polițiștiilor municipale și orășenești nu au dat uitării ziua Mărțișorului și le-au surprins în mod plăcut pe doljence, oferindu-le un simbol al primăverii și o floare.
            Polițiștii Secției 1 le-au oferit doamnele și domnișoarele prezente pe străzile din Centrul Vechi al Cetății Băniei mărțișoare personalizate prin care au fost transmise și câteva sfaturi utile în scopul pregătirii antivictimale, astfel încât să nu cadă pradă răufăcătorilor.  
            În cel mai mare cartier craiovean, Craiovița Nouă, polițiștii Secției 5 le-au urat o primăvară frumoasă reprezentantelor sexului frumos, patrulând pe străzile și aleile cartierului și împărțind mici vestitori ai primăverii . Mai mult decât atât, polițiștii de proximitate din cadrul Secției 5 Poliție au organizat activități cu caracter informativ-preventiv în rândul personalului feminin al mai multor societăți comerciale, tipografii și  fabricilor de textile din Craiovița Nouă.
            Polițiștii din Calafat, Filiasi și cei din Segarcea au acționat în trafic astfel că femeile participante la trafic, fie în calitate de pieton, fie conducător auto sau doar pasager în loc să primească o eventuală sancţiune, au fost ,,amendate,, de poliţişti cu flori și mărţişoare.
            Polițiștii din cadrul Secției 2 Craiova si Poliției municipiului Băilești au desfășurat și activități de informare şi conştientizare a publicului asupra riscurilor pe care și le asumă victimele violenței domestice, precum și consecințele ce pot să decurgă dintr-un comportament permisiv la adresa agresorilor. De asemenea, polițiștii acestor subunități dar și cei din cadrul Poliției Oraș Bechet au stat de vorba și cu elevi de liceu și gimnaziu fiind supuse atenției teme precum efectele consumului de stupefiante și aspecte privind traficul de minori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.