Sancționați pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

0
256
În data de 27.06.2016, ora 1200, o echipă de siguranţă publică din cadrul Secției 2 Poliție în timp ce se afla în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic, la intersecția străzii Râului cu strada Popoveni, pe M.COSTICĂ, 41 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru  nicio categorie de vehicule.
Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în conformitate cu prevederile legale.
 
·         
 
În noaptea de 27/28.06.2016, ora 02.30, o patrulă de siguranţă publică formată din polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie și jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova, în timp ce executa serviciul de patrulare pe Calea București, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că la vederea organelor de poliție conducătorul unui autoturism a demarat în trombă.
S-a procedat la urmărirea autoturismului respectiv, reușindu-se blocarea în trafic a acestuia pe Calea București – în zona „Viitorul”, astfel că bărbatul de la volan a fost identificat în persoana lui C.MARIN, 31 de ani, din Craiova.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.