Salubritatea a desemnat câștigătorii licitației pentru deszăpezirea Craiovei

359

deszapezire (foto: craiovaforum.ro)R.A.A.D.P.F.L Craiova și S.C. Delta ACM 93 SRL vor asigura, alături de S.C. Salubritate Craiova S.R.L., utilajele necesare deszăpezirii căilor publice din Craiova în iarna 2015-2016.

În urma procedurii de licitație deschisă, cu faza finală de licitație electronică, pentru primul lot a fost declarată câștigătoare oferta Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (R.A.A.D.P.F.L.) Craiova, care va închiria către SC Salubritate Craiova SRL, în funcție de condițiile meteorologice existente, minim 7 și maxim 11 vehicule pentru împins zăpada și împrăștiat material antiderapant. Valoarea ofertei câștigătoare este de 334.978,80 lei fără TVA.

În cazul celui de-al doilea lot scos la licitație, a fost desemnată câștigătoare oferta depusă de S.C. Delta ACM 93 S.R.L., care va asigura minim 28 și maxim 43 vehicule multifuncționale, la o valoare totală de 1.922.565,60 lei fără TVA.

Cele două acorduri cadru urmează a fi încheiate pe o perioadă de cinci luni. Alături de vehiculele industriale închiriate, menținerea în stare de funcțiune a căilor publice din Craiova va fi asigurată și de cele 35 utilaje ale S.C. Salubritate Craiova S.R.L.

Procedura a fost anulată în cazul celorlalte două loturi scoase la licitație, lotul 3-vehicule pentru transport material antiderapant, zăpadă și servicii de tractare (minim 3 și maxim 12 bucăți) și lotul 4-vehicule de mici dimensiuni, sub 3,5 tone, pentru împins și încărcat zăpadă (minim 2 și maxim 4 bucăți), întrucât nu au fost depuse oferte. În cazul acestor loturi, S.C. Salubritate Craiova S.R.L. a demarat deja o nouă procedură de licitație deschisă.

În urma licitației pentru achiziționarea sării industriale pentru deszăpezire, a fost declarată câștigătoare oferta S.C. Ginard Com S.R.L., care va furniza S.C. Salubritate Craiova S.RL. minim 2.000 și maxim 6.000 tone, în cadrul unui acord cadru cu o durată de șase luni. Valoarea ofertei pentru cantitatea maximă a fost de 1.421.250 lei fără TVA. De asemenea, S.C. Salubritate Craiova S.R.L. va suplimenta stocul existent de nisip necesar deszăpezirii, achiziționând 300 metri cubi, prin selecție de oferte.

În prezent, SC Salubritate Craiova SRL are în stoc 456 tone de sare, 73 metri cubi de nisip și 36 tone de clorură de calciu.