Salubritate Craiova: Începe a treia campanie de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor

379

campanie-de-dezinsectieSC Salubritate Craiova SRL desfășoară, în perioada 7 iulie-8 iulie 2015, a treia etapă a dezinsecției pentru combaterea țânțarilor din acest an, intervenție ce se va realiza prin pulverizare aeriană dimineața, în intervalul orar 06.30-12.00. Vor fi vizate lacurile de pe teritoriul municipiului (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, Lacul Tanchiștilor, Lacul Valea Fetii, Lac Făcăi, lacul din Grădina Botanică, Lac Valea Șarpelui și cel de la Hanul Doctorului), parcurile și zonele verzi din cartierele orașului.

Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 810 hectare, graficul intervenției putând suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

  “Având în vedere vremea ploioasă din ultimele săptămâni, am decis efectuarea unei noi etape de dezinsecție pentru a spori eficacitatea acțiunilor noastre anterioare. Adresăm din nou rugămintea asociațiilor de proprietari din Craiova de a realiza, la rândul lor, dezinsecția în subsolurile blocurilor, unde există condiții prielnice de înmulțire a insectelor dăunătoare”, a declarat Eliza Peța, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

Produsul folosit în cadrul acestei intervenții este Supertox, substanță cu spectru larg de acțiune din grupa a treia de toxicitate, avizată de Ministerul Sănătății. Conform fișei de securitate a produsului, soluțiile de lucru utilizate nu prezintă pericol pentru oameni și animale.

 

Biroul de presă