Salubritate Craiova: Începe a patra etapă de dezinsecție din acest an

343

campanie-de-dezinsectieSC Salubritate Craiova SRL desfășoară, în perioada 10.08-20.08.2015, o campanie de dezinsecție prin pulverizare terestră pe domeniul public, intervenție ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare.

Lucrătorii societății vor acționa în noaptea de 10 august, începând cu ora 24.00, efectuând operațiunea de larvicidare în zona lacurilor din Craiova, pe o suprafață de 17,2 hectare, dar și dezinsecția în Parcul Nicolae Romanescu și zonele adiacente, în timp ce, în noaptea de 11 august, este programată dezinsecția în Parcul Tineretului, cimitirele Nord și Sineasca, zonele verzi de pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Maria Tănase și de la Casa Științei și Tehnicii, precum și cele din Cornițoiu Vechi.

Echipele care acționează la nivelul Craiovei vor demara intervenția în celelalte cartiere ale Craiovei în data de 12 august, începând cu ora 24.00, aceasta urmând să se desfășoare în funcție de condițiile meteorologice existente.

Produsele biocide folosite în cadrul acestei intervenții sunt Extratox și Supertox, substanțe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătății. Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 810 hectare, graficul complet al intervenției putând fi consultat pe site-ul www.salubritate-craiova.ro.