Să nu uităm cu cine am avut de a face în campania electorală

430

1Pentru ca oamenii să nu uite cu cine au avut de-a face în această campanie electorală pentru alegerea primarului municipiului Craiova. Dezinformari și manipulari crase. Lipsă de responsabilitate și respect față de craioveni. Asta  au arătat acești indivizi.

”SONDAJ Candidații la Primăria Craiova: Olguța Vasilescu 34,39%, Buzatu 32,70%, Badea doar 13,73 %

Autor: Denisa Miron, Colaborator

Publicat: 22/02/2016

Sursa: stiripesurse.ro

Bătălia pentru Primăria Craiova este mult mai strânsă decât au încercat să acrediteze prin sondajele sau campanii media susținătorii Olguței Vasilescu, actualul primar, cel mai recent sondaj arătând că liberalul Horațiu Buzatu este la mică distanță de primarul PSD în preferințele electoratului. Un sondaj de opinie arată că Olguța Vasilescu (PSD) cu 34,39 la sută și Horațiu Buzatu (PML) cu 32,70 se situează la mare distanță de următorul clasat, Pavel Badea (PNL) care are doar 13,73 la sută din preferințele craiovenilor. Procentele vin să confirme polarizarea votului între două personalități puternice, reprezentante ale stângii în cazul actualului edil-șef și liberalul Buzatu, cunoscut om de afaceri craiovean. În cifre absolute, Olguța Vasilescu a fost preferată de 18045, Horațiu Buzatu de 17160 iar Pavel Badea de 7207 respondenți.”

În realitate, Horațiu Buzatu a fost votat de 3214 oameni, un procent de 3,38%.

”După respingerea candidaturii lui Gelu Vişan

Mircea Năstase, ALDE, îi suflă în ceafă primăriţei Olguţei Vasilescu de la PSD

Publicat Sâmbătă, 30 aprilie 2016

Autor: ION SPÂNU

Sursa: cotidianul.ro

Spre surpriza tuturor, bătălia pentru Primăria Municipiului Craiova se anunţă deosebit de animată după depunerea tuturor candidaturilor. Ceea ce părea doar o formalitate pentru Olguţa Vasilescu, candidatul PSD, a devenit o competiţie interesantă, mai ales după ce un sondaj îl creditează pe profesorul Mircea Năstase, candiatul ALDE, cu aproape 30 de procente, situîndu-l pe locul 2!”.

În realitate, Mircea Năstase a fost votat de 6950 oameni, un procent de 7,32%.

”1 Iunie 2016

Sursa: indiscret.ro

SONDAJ SURPRINZĂTOR CU CINCI ZILE ÎNAINTE DE ALEGERI

Olguţa Vasilescu câştigă, Gust pe locul al doilea

Un sondaj realizat în Craiova în perioada 21 – 26 mai arată că, în urma votului de duminică, Olguţa Vasilescu – candidatul PSD – îşi va păstra fotoliul de primar, fiind creditată cu 35,5% din intenţia de vot. Surprinzător, locul al doilea este ocupat de candidatul PSRO – Florentin Gust, actualul deputat fiind creditat cu 19,1% din intenţia de vot. Considerat de mulţi principalul competitor al primarului în funcţie, candidatul PNL – Pavel Badea – apare abia pe locul al treilea, cu doar 5,2%”.

În realitate, Florentin Gust Băloșin a fost votat de 6048 oameni, un procent de 6,30%.

Aceștia au fost contracandidații Liei Olguța Vasilescu. Neputința și minciunile lor nu au prins, și acum jignesc oamenii care au ieșit la vot și le-au spus NU. Asta știu, asta fac.