S.C. Termo Urban Craiova S.R.L. sistează furnizarea căldurii

104

Având în vedere evoluția temperaturilor exterioare din ultimele zile, precum și prognoza vremii pentru perioada următoare, vă aducem la cunoștință că începând cu data de 01.04.2024, orele 8.00 se va opri furnizarea căldurii la consumatorii finali racordați la S.A.C.E.T. din Municipiul Craiova.  

Măsura urmează să fie pusă în aplicare în conformitate cu prevederile H.G. nr. 337/2018, pentru modificarea art. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 425/1994, prin care se precizează că oprirea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10º C, între orele 20,00-6,00.

De la măsura opririi furnizării agentului termic pentru încălzire vor fi exceptați utilizatorii cu regim special – spitale, creşe, şcoli, grădiniţe, etc., – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanților legali ai acestor instituții.

Dispeceratul S.C. Termo Urban Craiova S.R.L. și echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, cetățenii Municipiului Craiova au la dispoziție 24/24, numărul de telefon: 0351 914,

 

 

                                                                       

 

 

 

Conducerea,

S.C. Termo Urban Craiova S.R.L.