S-a modificat programului de lucru la ghişeul de eliberare a certificatului de cazier

0
379

permise1Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care doresc eliberarea unui certificat de cazier judiciar, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj împreună cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova au luat măsura modificării programului de lucru la ghişeul de eliberare a certificatului de cazier si de plată a taxei pentru eliberarea acestuia.

Astfel,  începând cu data de 02 martie a.c., programul de lucru la ghişeul de eliberare a certificatului de cazier judiciar va fi următorul:

LUNI, MARŢI, JOI: 08.30 – 13.30 şi 14.00 – 16.00

MIERCURI: 08.30 –  13.30 şi 14.00-18.00

VINERI : 08.3013.00

Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că, în municipiul Craiova, ghişeul de unde poate fi ridicat certificatul de cazier este pe strada Amaradia, nr. 93- 95.

De asemenea, persoanele care doresc, pot obţine cazier judiciar şi de la sediile poliţiilor din Calafat, Filiaşi, Bechet, Segarcea şi Băileşti.

Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar din România, persoana fizică poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar însoţită de:

  • actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, paşaport, cartea de identitate provizorie şi certificat de înregistrare a cetăţenilor U.E., carte de rezidenţă, carte de rezidenţă permanentă, permis de şedere temporară sau permanentă, aflate în termen de valabilitate);
  • timbru fiscal în valoare de 2 lei;
  • chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei.

Precizăm faptul că, plata taxei pentru eliberarea cazierului judiciar se poate face şi anticipat, atât la ghişeul comun de pe strada Amaradia, nr. 93- 95 dar şi la toate ghișeele trezoreriilor deschise în județul Dolj, în funcție de domiciliul contribuabililor, după cum urmează :

                            – Trezoreria municipiului Craiova – Str. Mitropolit Firmilian, nr. 2

                            – Trezoreria Calafat – Str. Tudor Vladimirescu, bloc 4AB, parter

                            – Trezoreria Băilești – Str. Victoriei, nr. 42

                            – Trezoreria Filiași – Bd. Racoțeanu, nr. 160

                            – Trezoreria Segarcea – Str. Republicii, nr. 78, bloc J3, parter

                            – Trezoreria Bechet – Str. Nicolae Titulescu, nr. 27.

Programul este valabil pentru toate trezoreriile, cu excepția Trezoreriei Filiași, care va face încasări în fiecare zi lucrătoare, între orele 8,30-13.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.