S-a deschis Secţia de Neuropsihiatrie Infantilă din Craiova

363

sectia infantilAstăzi s-a inaugurat Secţia de Neuropsihiatrie Infantilă din Craiova, o investiție a autorităților locale de trei miliarde de lei vechi.

A fost schimbat mobilierul, s-a igienizat, a fost pusă gresie, faianţă, au fost cumpărate paturi şi saltele noi, a fost modernizată sală de mese şi s-a făcut și un loc de joacă.

La eveniment a participat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu: „Acum putem să spunem că aproape am finalizat Spitalul numărul 4, şi spun aproape pentru că mai avem nişte alei la parc şi acoperişul, dar mobilierul este absolut tot schimbat aşa cum este şi în toate celelalte spitale. La spitalul numărul 3 de boli infecţioase ar fi trebuit până la finalul acestui an să terminăm cele 2 etaje care ne-au mai rămas, însă, din păcate, la cele 3 licitaţii realizate până acum s-a prezentat o singură firmă ce nu îndeplineşte toate condiţiile cerute. Cu toate acestea, am hotărât împreună cu cei de la departamentul economic să nu luăm banii pentru spitale şi să îi folosim la alte necesităţi ale oraşului, ei au rămas pentru spitale şi au fost transformaţi în mobilier, astfel încât la ora actuală la spitalul 3 tot mobilierul este nou şi desigur că anul viitor vor primi şi banii pentru modernizarea celor 2 etaje”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, conform micapi.ro.