„Romanian Music Awards” revine după o pauză de mai bine de cinci ani

0
43
Râmnicu Vâlcea va fi gazda celei de-a 14-a ediții Romanian Music Awards – eveniment de premiere a artiștilor muzicali.
După mai bine de cinci ani de pauză, gala de premiere îi aduce pe aceeași scenă pe unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului.
Romanian Music Awards 2022 va avea loc pe data de 22 septembrie, la Râmnicu Vâlcea, iar publicul va avea parte de un spectacol incredibil care îmbină aparițiile artiștilor pe covorul roșu cu premierea câștigătorilor.
Votează-ți favoriții aici: http://romanianmusicawards.com/

„Romanian Music Awards a fost mereu unul dintre cele mai așteptate momente ale anului atunci când vorbim despre industria muzicală din România.

 

După o perioadă marcată de schimbări, de provocări și o pandemie care ne-a ținut departe de evenimentele cele mai iubite, ne dorim să aducem atât publicului larg, cât și artiștilor din țara noastră, ocazia de a se reîntâlni într-un cadru de celebrare.

Credem că efortul artiștilor din România merită recunoscut și, în contextul actual, reconectarea într-un eveniment offline între artiști și public este o dovadă clară de susținere a celor care duc muzica românească în cele mai importante clasamente europene”. a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel, partener media Romanian Music Awards, potrivit comunicatului oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.