Reținut și cercetat de polițiști pentru comiterea infracțiunii de furt calificat

0
266

masina-de-politieCa urmare a activităților de investigare și cercetare întreprinse de către lucrătorii Secției                   3 Poliție Craiova a fost identificat și reținut pe bază de ordonanță de reținere B. HERCULE, în vârstă de 27 ani, din municipiul Craiova, suspect de comiterea unor infracțiuni de furt.

În sarcina acestuia, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 20/21.09.2017, a sustras mai multe bunuri de la sediul unei societăți comerciale, din Craiova.

Extinzând  cercetările, în sarcina acestuia a mai fost reținută și o altă faptă de furt (un cazan pentru distilarea alcoolului, confecționat din cupru, cu accesoriile aferente) comisă în noaptea de 14/15.10.2017, din curtea locuinței IOANEI N., din Craiova. Faptă se afla înregistrată în evidența celor comise de persoane necunoscute, fiind înregistrată la nivelul Secției 5 Poliție Craiova.

Prejudiciul total, în cele două cauze, în valoare de 1400 lei, a fost recuperat în proporție de circa 30% și restituit părților vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză și analizat cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, față de suspectul B. HERCULE s-a dispus continuarea urmării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Acesta fost introdus în arestul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Dolj, urmând ca astăzi, 18.10.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.