Reţinut de poliţişti pentru tâlhărie

0
84

În ziua de 24 mai 2018, în jurul orei 14.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie de 71 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 13.45, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Iorga, din localitate, a fost ajunsă din urmă de un tânăr necunoscut, de circa 20 de ani, care i-a smuls de la gât un lănţişor de aur cu pandantiv, în greutate de circa 20 g.

 

În temeiul sesizării, la nivelul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost constituite mai multe echipe formate din poliţişti de investigaţii criminale şi ordine publică, care, pe baza semnalmentelor descrise de victimă, au procedat la efectuarea de verificări în apropierea locului comiterii faptei.

 

În urma investigaţiilor efectuate, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat, prins şi condus la sediul secţiei un tânăr de 19 ani, din Craiova, persoană cu semnalmente asemănătoare cu cele descrise de victimă.

 

În urma controlului corporal sumar, asupra celui în cauză a fost găsit bunul sustras, iar cu ocazia cercetărilor, acesta a recunoscut fapta comisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.