Restricții de circulație în Craiova în perioada 29 iulie – 1 august

0
289

restrictii circulatiePrimăria Municipiului Craiova anunţă că în data de 29 iulie 2016, în intervalul orar 08.00-10.00 se vor desfăşura în Municipiul Craiova manifestări dedicate Zilei Imnului Naţional. Cu această ocazie se vor impune următoarele restricţii de circulaţie rutieră:

  • în data de 29.07.2016, în intervalul orar 08.00-10.00 se va închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:
  • A.I.Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş;
  • Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str.Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A. I. Cuza;
  • Popa Şapcă.
  • în situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

În data de 1 august 2016, în intervalul orar 08.30 – 12.00 se vor desfăşura în Municipiul Craiova activităţi specifice organizate de  Batalionul 116 Sprijin Logistic.

Cu această ocazie se vor impune următoarele restricţii de circulaţie rutieră:

  • în data de 01.08.2016, în intervalul orar 08.30-12.00 se va închide circulaţia rutieră pe str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A. I. Cuza;
  • în situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.