Reproșul meu la adresa Olguței Vasilescu

0
285

lia olguta vasilescuAm un reproș la adresa Olguței Vasilescu care face cât toate criticile adversarilor ei politici.

Dacă nu ar fi introdus apă și canalizare în Bariera Vâlcii, și în toate celelalte cartiere craiovene, nu ar fi avut motiv Badea să adune semnături și să își cumpere cizme noi de cauciuc, el și tot PNL-ul.

Dacă nu ar fi casetat canalul Cornițoiu, cum ar mai fi adunat Badea semnături pentru susținerea candidaturii și urgentarea lucrării, deși este realizată 90%.

Dacă nu ar fi făcut parcarea subterană, nu ar mai fi fost înjurată de toți adversarii politici, pentru lipsa  spațiilor verzi.

Dacă nu ar fi făcut Centrul Vechi, ar fi scăpat de critici și înjurături, că s-a spart granitul. De ce ai făcut centrul vechi nou?

Dacă nu ar fi dat sediu Teatrului Colibri, nu ar mai fi avut motiv Marian Vasile să se plângă de sumele acordate Festivalului Puppets Occupy Street, chiar dacă de el s-au bucurat mii de oameni mari și mici, și este sursă de inspirație și pentru alte orașe din Europa.

Dacă nu ar fi promovat instituțiile de cultură și nu ar fi adus muzica în cartiere, scăpa de critica intelectualilor de dreapta că a cheltuit banii publici pentru craioveni.

Nu ar mai fi înjurată și criticată că nu a investit în spitale, școli, grădinițe și locuri de joacă, toate arătând foarte bine fie vorba între noi, dacă nu ar fi arătat că se poate și în Craiova.

Olguța Vasilescu este înjurată și criticată pentru investițiile făcute. Concluzia mea? Adversarii vor Craiova încremenită în timp. Aceasta este viziunea lor pentru Craiova.

Uitându-mă la campania lor îmi dau seama că dacă nu ar fi făcut Olguța Vasilescu investiții, Craiova nu ar fi avut nici o problemă din punctul lor de vedere.

Olguța Vasilescu o să îi bată în alegeri pe contracandidați, fără doar și poate, dar dacă nu ar fi făcut nimic lua lejer 90%. Acesta este reproșul meu. De ce ai dat drumul la investiții în Craiova, Olguța Vasilescu?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.