Rela Filip încă un mandat în fruntea pesedistelor din Craiova

528

rela filipJoi, 11 iunie 2015, la Filarmonica ”Oltenia” din Craiova a avut loc Conferința de Alegeri a Organizației Femeilor Social Democrate din Craiova. Peste 300 de pesediste și-au ales biroul de conducere pentru următorii doi ani.

Aurelia Filip, Rela pentru toți cei care o cunosc,  a fost realeasă cu unanimitate de votur:

“Vă mulţumesc pentru încredere, devotament şi participare. Ştiu că şi în următorii doi ani veţi fi la fel de active şi prezente în proiectele noastre. Cred că în orice partid european, femeile au un loc important, iar partidul care asigură reprezentarea femeilor este un partid care îşi valorifică cu adevărat potenţialul.

PSD ştie să-şi pună în valoare echipa! Pentru a ajunge la performanţă maximă ne propunem ca şi în continuare să tratăm cu seriozitate tot ceea ce avem de făcut în activitatea de organizare şi muncă politică. Numai formând o echipă unită şi dinamică, putem să atingem toate obiectivele pe care ni le propunem.

Am demonstrat că putem face performanţă, vom reuşi acelaşi lucru şi în mandatul următor!”, a declarat Aurelia Filip, președinta OFSD Craiova.