Recomandarea FIFA ca sportivii și antrenorii să fie reprezentați de avocați specializați în drept sportiv prinde la Craiova

357

radu marinescuÎncepând din 01.04.2015, FIFA deschide piața transferurilor în fotbal printr-un nou regulament care va înlocui Regulamentul FIFA privind Agenții Jucătorilor de Fotbal, fiind obligatoriu pentru toate federațiile naționale membre FIFA, deci și pentru FRF.

FIFA recomandă ca serviciile de reprezentare a sportivilor și antrenorilor să fie efectuate de către avocați specializați în drept sportiv. În România, prima structură de soluții integrate de reprezentare sportivă, în acord și cu noul Regulament FIFA, este  Total Sport Solutions (total-sport-solutions.ro) bazată pe colaborarea cu Casa de avocatură a renumitului avocat craiovean Radu Marinescu,  având ca scop sprijinirea, consilierea și reprezentarea intereselor sportivilor, antrenorilor și tuturor persoanelor implicate în sfera sportului precum și a cluburilor specializate, în toate domeniile sportive.

Deja convinși de eficacitatea și avantajele serviciilor TSS sunt Silviu Lung jr. și antrenorul de handbal Bogdan Burcea, care au confirmat colaborarea cu această structură de consiliere și reprezentare sportivă.

”De astăzi oferim celor interesați din lumea sportului, prin Total Sport Solutions, o nouă formulă de servicii profesioniste integrate de  consultanță, reprezentare, consiliere și intermediere sportivă în toate domeniile, în acord cu exigențele prezentului. În curând noii colaboratori se vor alătura celor care deja au confirmat. Așteptăm alături de noi și pe cei care au desfășurat până astăzi activitatea de impresariat fotbalistic, beneficiul unei astfel de colaborări fiind deosebit pentru toți cei implicați” a declarat avocatul Radu Marinescu.