Razie de amploare în județul Dolj

0
281
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Peste 200 de polițiști au acționat, într-o razie în amploare, organizată noaptea trecută pentru prevenirea faptelor ce pot tulbura ordine și siguranța cetățenilor

 
În noaptea de 11/12.08.2017, în județul Dolj, Serviciul de Ordine Publică a  organizat şi executat o razie pentru prevenirea şi  combaterea  faptelor cu violenţă, a altor fapte antisociale ce se comit  în zona  barurilor şi discotecilor, precum și a abaterilor la regimul circulației rutiere.
 
Razia s-a desfășurat pe întreg județul Dolj, astfel fiind instituite 37 filtre rutiere.
 
La activitățile desfășurate din cadrul raziei au participat polițiști de la formațiunile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, dar și jandarmi.
 
Au fost efectuate verificări și controale la 118 baruri și discoteci, în trafic fiind verificate 800 autovehicule.
 
De asemenea, peste 1000 persoane au fost legitimate, dintre acestea 18 fiind conduse la sediul unităților de poliție pentru verificări suplimentare.
 
Polițiștii doljeni au constatat, în cadrul activităților desfășurate, 20 fapte de natură penală (9 conduceri autovehicule neînmatriculare, 3 sub influența alcoolului și 7 fără permis), situații în care au fost întocmite dosare de cercetare penală, totodată fiind aplicate și 213 sancțiuni contravenționale de peste 129.000 lei.
 
Au fost reținute în vederea suspendării 23 permise de conducere (18 dintre acestea fiind reținute pentru alcool), iar 11 certificate de înmatriculare au fost retrase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.