Proiectul GROW continuă în Craiova

0
240

2 GrowAflat la cea de-a 17-a ediție în Cetatea Băniei, proiectul GROW le oferă cea mai frumoasă experiență liceenilor. Acesta a început pe 25 ianuarie și se va desfășura până pe 25 februarie.

Grow este un proiect realizat în parteneriat cu Școala de Valori destinat elevilor de liceu care are ca scop dezvoltarea persoanală a acestora. Sesiunile în limba engleză ținute de voluntarii intenaționali veniți din țări precum Afghanistan, Brazilia și Algeria îi ajută pe participanți să își descopere punctele forte dar și pe cele slabe prin spații de lucru practice.

Pe durata proiectului, elevii participă la numeroase evenimente cu rol de intercunoaștere în diferite locații din oraș. De asemenea, voluntarii intenaționali reușesc să facă fiecare sesiune să fie inedită și le livrează informații noi având la bază practica și interacțiunea directă, oferindu-le oportunitatea tinerilor de a-și găsi propriile răspunsuri.

Coordonatorul proiectului, Christopher Radovci, se declară mulțumit de modul de derulare al proiectului până în acest moment și mai ales de faptul că cei peste 140 de participanți se implică activ la sesiuni: “Sunt surprins de ideile și modul de lucru al acestor tineri, mi-au arătat potențialul imens pe care îl au adolescenții și în special cum aceștia au o putere și o dorință extraordinară de a schimba și inova comunitatea. La sesiuni pot spune că este o atmosferă deosebită, astfel că s-a creat un spirit de apartenență pe care nu l-am regăsit nicăieri.”

AIESEC  este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.