Proiectul Discover continuă în Craiova

0
285

SolidBack_GreenDiscover este un proiect de educație non-formală realizat în cadrul organizației de studenți AIESEC Craiova. Acesta a început pe 19 ianuarie și se va încheia pe 26 februarie fiind adresat elevilor de la clasele primare.

Proiectul aflandu-se aproape de încheiere, tinerii craioveni vor avea ocazia sa afle mai multe despre culturile, obiceiurile voluntarilor prin evenimentul care a devenit deja o tradiție pentru AIESEC Craiova, mai exact Global Village, care va avea loc săptămâna aceasta, 16 februarie la Old Town începând cu ora 20:00.

Voluntarii internaționali veniți în Craiova susțin sesiuni interactive în limba engleză pentru copii, scopul proiectului este de a îi ajuta pe cei mici să îmbrățișeze celelalte culturi, să își dezvolte aptitudinile de comunicare, să devină mai responsabili ca mai apoi să se integreze mai ușor în societate.

Sachini Nimeshika, voluntara  din Sri Lanka ne-a împărtășit câteva detalii din experiența sa de până acum: “Acesta este primul meu stagiu de voluntariat în străinătate și încă de la început am știut că va fi cea mai frumoasă experiența de până acum, iar adaptarea intr-o nouă țară nu a fost deloc dificilă. Proiectul Discover reprezintă o experiență cu totul diferită, mai ales sesiunile pe care le-am ținut pentru copii, lucru nou pentru mine. Datorită acestui stagiu de voluntariat am reușit să îmi dezvolt anumite abilități precum vorbitul în public dar și să găsesc soluții în situații neprevăzute.”

AIESEC  este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. AIESEC este prezentă în peste 2400 de universități, 126 țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.