Programul Universității Craiova în această săptămână

634

csucAlb-albaștrii s-au întors la Craiova după egalul de la București contra formației Dinamo. Începe, astfel, o nouă săptămână în care toată energia alb-albastră trebuie îndreptată spre victorie în meciul cu Sepsi.

Programul Științei a fost definitivat. Fotbaliștii lui Devis Mangia au primit liber astăzi, urmând ca de mâine după-amiaza să revină la treabă pe baza sportivă de la Luncă, locul în care, de altfel, se vor antrena pentru întreaga săptămână. Știința are două antrenamente programate miercuri: unul normal cu mingea dimineața, iar seara alb-albaștrii vor trage de „fiare” în sala de forță din cadrul bazei sportive de la Aeroport. Joi, vineri, sâmbătă și duminică, în ziua meciului, au fost programate antrenamente normale.

Partida dintre Universitatea Craiova și Sepsi OSK Sf. Gheorghe a fost programată duminică, 11 februarie 2018, de la ora 20:45, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare alături de alb-albaștrii din Bănie! TOATE detaliile despre BILETE aici: 

În cursul zilei de ieri a fost definitivat și programul din perioada următoare din Cupa României:

PROGRAMUL COMPLET:

Marți, 27 februarie 2018
CS Gaz Metan Mediaș – AFC Astra, ora 20:30, Digi Sport, Telekom Sport

Miercuri, 28 februarie 2018
AFC Hermannstadt – FC FCSB, ora 18:30, Digi Sport, Telekom Sport, PRO X

AFC Botoșani – ACSM Politehnica Iași, ora 21:15, Digi Sport, Telekom Sport

Joi, 1 martie 2018 
Universitatea Craiova – Dinamo București, ora 20:30, Digi Sport, Telekom Sport, PRO X