Prinşi în flagrant imediat după savarsirea unei infracţiuni de înşelăciune

0
238
politie controlMiercuri, 25 octombrie, în jurul orei 1100, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizaţi telefonic de către P. Daniel, 60 de ani, din Craiova, str. Făgăraş, jud. Dolj, cu privire la faptul că, în faţa blocului de domiciliu se află o persoană care l-a înşelat pe tatăl său, P. Emil, 88 de ani, cu acelaşi domiciliu, cu suma de 390 lei.
           La faţa locului s-a deplasat o echipă de siguranţă care l-au identificat şi condus la sediul Secţiei 5 Poliţie pentru continuarea cercetărilor pe M. ION, 60 de ani, din oraşul Răcari, sat Ghergani, județul Dîmboviţa.
          În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit faptul că persoana în cauză, însoţit de o femeie pe care a prezentat-o bătrânului ca fiind concubina sa, N. Ionela, a abordat persoana vătămată în faţa blocului şi, sub pretextul că ambii au calitatea de reprezentanţi ai „ Crucii Roşii ”, au posibilitatea  să furnizeze aparatură medicală în mod gratuit.
          Astfel, cei doi așa ziși concubini  au mers la domiciliul persoanei vătămate, unde, în cele din urmă i-au pretins bătrânului suma de 390 lei cu titlu de comision pentru furnizarea respectivelor bunuri pe care pretindeau inițial că i le-ar fi distribuit în mod gratuit .
          Polițiștii au reusit în urma unor activități specifice să o  identifice și să o prindă  pe N. Ionela, de 37 de ani, din sectorul 1 al mun. Bucureşti.
          Cele două persoane în cauză au fot conduse la la audieri, sens în care au recunoscut fapta comisă, restituind suma de bani persoanei vătămate.
          La nivelul Sectiei 5 a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşiiri infracţiunii de înșelăciune, iar la finalizarea ceretărilor dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.