Prins de polițiștii craioveni după ce a tâlhărit o femeie de 69 de ani

0
354
politia craiova (5)Polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați telefonic, prin SNUAU 112, de către un angajat al unei agenții de telefonie mobilă despre faptul că, în data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 16:00, la unul dintre punctele de lucru ale societății comerciale, situat pe Calea București, la parterul bl. A7, s-a prezentat o femeie care a i-a relatat faptul că aceasta a fost victima unei agresiuni, fiindu-i furată și geanta pe care o avea asupra sa.
La fața locului s-a deplasat de îndată echipa operativă din cadrul secției, care a identificat persoana vătămată în persoana unei femei de 69 de ani, din mun. Craiova.
Din declarația persoanei vătămate a rezultat faptul că, în timp ce se deplasa pe   Calea București, din direcția Rotonda, spre domiciliu, în curtea Bisericii Postelnicu Fir, situată la intersecția străzilor Nanterre cu Înfrățirii, a fost împinsă din spate de către un tânăr și deposedată de geanta pe care o avea pe umăr, în care a precizat că avea  medicamente, documente și suma de 700 lei.
Prejudicul total cauzat ca urmare a comiterii faptei a fost estimat de persoana vătămată la valoarea de 800 de lei.
Totodată, în cursul audierii, femeia le-a precizat polițiștilor semnalmentele autorului infracțiunii, oamenii legii întocmind un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.
        În urma activităților specifice și investigațiilor efectuate,  polițiștii Secției 3 au reușit ca în cursul zilei de joi, 11.01.2018,  să identifice autorul faptei în persoana lui M. A., de 13 ani, din Craiova, care a fost prins şi condus la sediul secţiei.
          Din cercetările efectuate a rezultat faptul că acesta este autorul tâlhăriei comise în data de 10.01.2018  asupra femeii de 69 de ani, când, prin acte de violenţă, a deposedat-o de geanta în care avea bani, documente, cheile de la locuinţă şi alte bunuri personale.
          Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50% şi restituit persoanei vătămate. Cercetările se continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a minorului,  urmând ca la finalizarea acestora, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.