Am împărtășit cu dvs, craiovenii, bucuria venirii primului tramvai și în aceeasi manieră procedăm și acum.
Prin urmare, vă aducem la cunoștintă că, începând cu data de 15 martie 2023, dată la care Primaria Municipiului Craiova va solicita Consiliului Local darea în concesiune către RAT a primelor 10 tramvaie, ne vom putea bucura toți de călătoria cu acestea!!

Am așteptat acest moment și am numărat zilele până să vă putem anunța această veste!
Precizăm că în perioada 01 decembrie 2022 si până în prezent au fost livrate 9 tramvaie, urmând ca al zecelea să ajungă în depoul RAT pe data de 10 martie 2023.

Toate cele 9 tramvaie au recepția calitativă efectuată, recepție ce a putut fi făcută, conform caietului de sarcini, doar după parcurgerea celor 500 km de către fiecare tramvai, rulaj care a putut fi realizat doar pe timpul nopții.

Tot în această perioadă pe toate cele 9 tramvaie s-au instalat echipamentele necesare pentru sistemul de management trafic și eticketing precum și sistemele electronice de achiziție titluri de călătorie.
Mulțumim craiovenilor pentru că au așteptat cu încredere și mulțumim Primariei Craiova pentru permanenta preocupare de îmbunătățire a calității transportului public din Municipiul Craiova!!!
La început de primăvară să călătorim cu tramvaiul și să ne bucurăm de investiții minunate!!!

R.A.T. SRL Craiova