Primarul Craiovei: Vicele Dasoveanu a fost ridicat în grad și se va ocupa de parc

0
476

dan dasoveanu clmPentru a incheia discutiile interminabile despre Parcul Romanescu, primarul Lia Olguta Vasilescu a luat decizia de a-l desemna sa se ocupe de supravegherea lucrarile pe viceprimarul Dan Dasoveanu. 

”Daaa! Asa cum estimam, va începe o interminabila discuție despre bordurile din Parcul Romanescu. Conform proiectului avizat de Ministerul Culturii, bordurile trebuie sa fie din PIATRA NATURALA CIOPLITA. De ce asa? Pentru ca în 1900, când a fost proiectat parcul de către arhitectul francez Edouard Redont, nu existau mașini de tăiat piatra. Aceasta era cioplita cu dalta de către muncitori.

Bordurile care se pun în parc sunt tăiate mecanic doar în partea care nu este vizibila, care se baga în pamant. La suprafață ele sunt cioplite manual, cu dalta, exact ca acum 120 de ani. Ceea ce spun unii, ca nu ar fi buna compoziția materialului, pentru ca se sfarma, e dovada de prostie, dacă nu e rea intenție. La suprafață au rămas reziduurile, după cioplire. Care se îndepărtează fie cu mana, cum le filmează ei, fie se matura.

Am mai auzit o chimista care se pretinde laureata a Premiului Nobel (dacă îl câștiga, sigur știam de ea), ca nu e buna compoziția chimica. Pai dacă e piatra naturala??? Ce substanțe chimice sa băgăm în ea? Revin cu asigurarea ca Parcul Romanescu va fi cel mai frumos din Europa în luna iunie când îl vom inaugura. Asa au spus ca distrug Centrul Vechi și Gradina Botanica… Și ati văzut ce a ieșit!

P.S. După ce vicele Dasoveanu a rezolvat situația din Bariera, a fost ridicat în grad și se va ocupa de parc”, a anunțat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.