Primarul Craiovei își publică dosarul de la DNA. Denunțătorii Olguței Vasilescu initial mari susținători ai lucrărilor s-au răzgândit pe parcurs

0
857

 

Edilul din Bănie a început o amplă campanie de publicare a întregului său dosar conceput de DNA pe o rețea de socializare. Olguța Vasilescu dorește să îi lase pe craioveni să devină judecătorii propriului dosar cusut cu ață alba de procurori.

Lia Olguța Vasilescu, primarul Municipiului Craiova, este judecată pentru mai multe infracțiuni în dosarul deja bine cunoscut sub numele de „Fațada”. În acest dosar Olguța Vasilescu a fost cercetată pentru că și-a câștigat capital electoral după ce a obținut sponsorizări pentru văruirea fațadelor blocurilor din centrul orașului.

Denunțătorii primarului Craiovei, în număr de opt locatari ce au votat pentru 100 de vecini, par a nu fi la curent cu situația în fapt . Principalul denunțător, președintele asociației de locatari care face plângerea , se declară un susținător înfocat al lucărilor de fațetare dar cere o garanție inventată a sponsorizărilor.

„Opt locatari, în numele unei întregi Asociații de proprietari, care numară 100 de apartamente, au decis denunțarea Primarului Municipiului Craiova pentru că a insistat să se văruiasca fațadele apartamentelor lor și pentru că primaria are un… cablu care trece pe deasupra blocurilor. Am publicat „Hotărârea” Asociației, complet ilegală, pentru că nu e în cvorum, și o mostră de înregistrare a unui locatar de către președintele acestei asociații. Da! Nu DNA a înregistrat convorbirea, ci președintele asociației a făcut-o și a adus-o probă în dosarul meu. Pentru că el înregistrează TOATE convorbirile. Aviz celor care se intersectează cu el. Vă voi prezenta un serial cu dosarul meu, cu TOȚI denunțătorii și denunturile lor, ca să vedeți cum se instrumentează dosare, pe ce motive și ce fel de oameni stau la baza acestor denunțuri. Am luat această hotărâre după ce am văzut în ce fel se face presă! Un judecător va fi chemat sa judece cazul meu. Vă invit pe toți să o faceți”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Stare de fapt vă va tine la curent cu toate documentele ce vor fi prezentate de Lia Olguța Vasilescu, promovând transparența acestui dosar și în încercarea de a descoperi împreună care sunt faptele pentru care Olguța Vasilescu „merita” să fie trimisă în judecată. Vă lăsăm pe dumneavoastră să deveniți judecători și să decideți cât de adevărate sunt așa zisele probe și cât de veridici sunt denuțătorii „de fațadă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.