Primarul Craiovei îi răspunde lui Marinescu: Cerem organelor abilitate să vadă cine a făcut gaura de 50 milioane de euro

993

Lia Olguta Vasilescu„O, da! Cerem organelor abilitate să vadă cine a făcut gaura de 50 milioane de euro, pe care am găsit-o la începutul mandatului şi cine a ascuns-o în conturi extrabilanţiere că să se poată da prime şi cine şi-a dat salarii de mii de euro…

Am spus de la începutul mandatului că am preluat TOATE REGIILE ÎN STARE DE FALIMENT şi le-am trecut pe toate pe profit, cu excepţia Termoficării, despre care am precizat, săptămânal, că gaura de 50 milioane euro nu poate fi acoperită de nimeni şi că va genera, în continuare, penalităţi.

Băieţii de la actualul PNL s-au trezit după 2 ani şi jumătate că acolo a fost JAF ÎN TOATĂ REGULA. Păi, a fost sub coordonarea voastră, dragii mei, cînd aveaţi şi primar şi conducerea în regie şi majoritate în Consiliul Local. Vouă chiar nu vă crapă obrazul de ruşine?”, a postat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, pe o reţea de socializare.

Duminică, 14 februarie 2015, într-o conferinţă de presă, Marian Jean Marinescu, amnezic, le cerea inspectorilor de la Camera de Conturi Dolj să facă un control la Regia de Termoficare Craiova pentru a vedea cum s-a cheltuit banul public.