Primarul Craiovei îi răspunde lui Gino Iorgulescu: Să nu vă treacă prin cap să ne cereţi să mutăm echipa din oraş…

0
669

Lia Olguta Vasilescu1Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, nici nu se gândeşte că Universitatea ar putea pleca din oraş, aşa cum se vehiculase înainte, dar mai ales după meciul cu FCSB.

Subiectul revine pe agenda de zi după ce preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat că există posibilitatea ca Universitatea să indice la un moment dat o altă arenă, dacă nu rezolvă problem gazonului de pe Extensiv, care la meciul cu Steaua a pus probleme ambelor echipe.

Răspunsul a venit imediat din partea primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

“FCSB a jucat pe acelaşi stadion ca şi Universitatea Craiova. Şi a jucat prost, deşi a avut un jucator în plus, dar nu din cauza gazonului.

Domnule Gino, dacă tot vreţi condiţii de Europa League, poate găsiţi şi surse de finanţare pe măsură. Că de sfaturi şi ameninţări suntem sătui.

Noua atât ne permite legea proastă şi instituţiile statului, nefiind stadionul nostru, ci unul închiriat. Craiova va avea cel mai frumos stadion din România. Până atunci ne chinuim cum putem…

Să nu vă treacă prin cap să ne cereţi să mutăm echipa din oraş…”, a fost răspunsul primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.