Primarul Craiovei: Fac plângeri pentru calomnie și denunț calomnios tuturor celor care au umplut spațiul public cu minciuni

373

olguta-vasilescuDupă ce Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea lui Mititelu prin care cerea să se dea nelegalitatea între asocierea dintre CS U Craiova şi Primăria Craiova, primarul Lia Olguța Vasilescu, într-o postare pe o rețea de socializare, a comentat această decizie:

”Nu mai departe de săptămâna trecută, o știre, preluată de toată presa în pană de știri, făcea furori: că am plângere la DNA de la păgubiții ANRP, fiindcă am asociat ILEGAL primăria în clubul de fotbal.

Uite că instanță spune că a fost legal. Iar eu nu am avut vreo intervenție pentru cineva la ANRP, niciodată. Și nu e prima oară când se face această speculație în ziarul cu pricina.

Motiv pentru care, azi, împreună cu avocații mei, am luat o decizie: fac plângeri pentru calomnie și denunț calomnios tuturor celor care au umplut spațiul public cu minciuni. Că trebuie să plătească odată toți mincinoșii ăștia care au impresia că li se permite orice…”