Primarul Craiovei: E a doua oară când mi se folosește numele că aș fi semnat nu știu ce scrisoare către CE pentru o autostradă Craiova – Lugoj

412

olguta-vasilescu”E a doua oară când mi se folosește numele că aș fi semnat nu știu ce scrisoare către Comisia Europeană pentru o autostradă Craiova – Lugoj.

Fac precizările de rigoare:

  1. NU S-A ÎNTRUNIT PENTRU SUBIECTUL VREUNEI AUTOSTRĂZI ȘI NU S-A VOTAT NICIODATĂ ÎN CONSILIUL PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ AL ADR AUTOSTRADA CRAIOVA – LUGOJ. Mergând pe prietenia care o leagă de Marijan Marinescu, dna Bogheanu și-a permis să ne trimită o scrisoare primarilor și preșdinților de CJ-uri, pe careeu nu am semnat-o pentru că un asemenea subiect impunea o ședință, dar aceasta nu a avut niciodată loc, iar cine spune altceva presei dezinformează cu nerușinare.
  1. Susțin proiectul de autostradă Craiova -Pitești, așa cum am făcut-o și în ultimii ani și pe care și-o doresc și investitorii din Craiova, inclusiv FORD.
  1. A parazita acest subiect deosebit de important pentru Craiova cu alte proiecte de autostradă care nu au fost negociate cu Comisia Europeană, mi se pare că, de fapt, duce la pierderea șansei de a mai avea vreo autostradă.
  1. Legatura cu vestul se poate face pe ruta Craiova – Pitești -Sibiu – Arad, dar pentru Craiova și investitori cea mai importantă rămâne autostrada Craiova – Pitești, care va asigura traseul până la Constanța, unde mărfurile se încarcă în port și pot lua orice destinație.
  1. Dacă statul român îți va permite construcția unei autostrăzi Craiova -Lugoj, consider că va fi binevenită, dar nu prin renunțarea la Craiova -Pitești care este, categoric, mai utilă zonei.
  1. Un partid care a avut de 3 ori ministru la Transporturi din zona Doljului nu poate acuza pe altcineva că se opune dezvoltării zonei”, scrie primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pe o rețea de socializare.