Primarul comunei Leu: Avem realizări și este de datoria noastră să le întreținem

502

leu2Deși încă nu a sosit primăvara, în mai mjulte comune din județul Dolj, autoritățile locale au început primenirea, vremea fiindu-le favorabilă.

La fel se întâmplă și în comuna Leu, unde Primaria Leu în parteneriat cu cetățenii celor două sate, Leu și Zănoaga, au demarat lucrări de toaletare a pomilor,de întreținere a șanțurilor, de colectare a gunoaielor menajere, inclusiv de pe rigolele de scurgere la poduri și podețe.

”Am considerat că putem să ne apucăm de anumite lucrări în comună, vremea fiind de partea noastră. Avem realizări și este de datoria noastră să le întreținem. Toaletăm pomi, desfundăm șanțurile și adunăm gunoaiele. Îmi place să avem o comună curată, motiv pentru care fac apel către unii cetățeni, care aruncă gunoaiele în canale, să nu o mai facă. Respectând munca celor care curăță, ne respectăm pe noi”, a spus primarul comunei Leu, Iulian Cristescu

Trebuie spus că Primăria comunei Leu are o pagină de Facebook, cu 675 de like-uri, cu o activitate foarte activă. Cetățenii din localitate sunt ținuți la curent cu toate lucrările care se execută, sau cu evenimentele organizate de autoritățile locale. Un BIG LIKE pentru promovarea pe rețelele de socializare.