Primăria Craiova: Restricții de circulație în intersecţia Calea Bucureşti – str. Grigore Pleşoianu și pe Râului

749

stopPrimăria Municipiului Craiova anunţă că în cadrul proiectului  „Modernizarea infrastructurii de transport în comun pentru fluidizarea traficului forţei de muncă între cele două platforme industriale ale Polului de creştere Craiova”, în perioada 21.04.2015, orele 08.00 – 27.04.2015, orele 18.00, vor începe lucrările de reabilitare a liniei de tramvai în intersecţia Calea Bucureşti – str. Grigore Pleşoianu.

În consecinţă, în perioada respectivă, în această intersecţie traversarea străzii Calea Bucureşti nu va fi posibilă şi se va efectua prin intersecţiile alăturate.

Primăria Municipiului Craiova anunţă că începând cu data de 22.04.2015 pe strada Râului, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Brestei şi intersecţia cu bvd. Ştirbei Vodă, circulaţia rutieră va fi restricţionată în vederea executării lucrărilor la reţeaua de apă şi de modernizare a drumului, lucrări derulate în cadrul proiectului: “Reabilitarea infrastructurii rutiere pe relaţia Nord-Sud-Est a Polului de Creştere Craiova, în vederea fluidizării traficului în Zona Metropolitană Craiova” – proiect finanţat prin P.O.R, Axa Prioritară 1, Domeniul Major de Intervenţie 1.1.

În această situaţie, având în vedere şi restricţiile deja instituite, circulaţia rutieră se va desfăşura în ambele sensuri, doar pe firul stâng al tronsonului străzii Râului, pe sectorul de drum cuprins între str. Brestei şi str. Tabaci.

Solicităm conducătorilor auto care tranzitează zonele de lucrări să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere!

Biroul de presă

Primăria Municipiului Craiova