Primăria Craiova pune la punct detaliile petrecerii de Revelion

0
400

primariePrimăria Craiova a scos la licitație organizarea petrecerii de Revelion din acest an.

Petrecerea de Revelion va avea loc în acest an în centrul orașului pe strada A.I. Cuza zona Universitate. Autorităţile pun la bătaie pentru petrecerea de Revelion suma de 96.142,50 de lei, bani care sunt acordaţi de la bugetul local pentru desfăşurarea acestui eveniment. În contul acestei sume, prestatorul care va câştiga licitaţia trebuie să asigure de la prezenţa invitaţilor şi până la condiţiile de spectacol fiind așteptați la eveniment între 5.000 și 20.000 de persoane.

Spectacolul trebuie să se desfăşoare live, între orele 22.30 şi 00.30, iar pe scenă să concerteze trei-patru artişti sau formaţii cu notorietate, adică „să fie difuzaţi, în prezent, atât la radio, cât şi la TV, şi să aibă cel puţin un album lansat”.

Spectacolul de Revelion va fi prezentat de un MC, care va fi angajat tot de către prestator. De asemenea, autorităţile şi-au luat măsuri de precauţie şi cu obţinerea autorizaţiei şi drepturile de autor către Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, care vor fi achitate tot de organizator. Spectacolul va fi închis de un foc de artificii cu o durată de 5 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.