Primăria Craiova organizează Târgul de Paște 2017

0
588

targ-pasti-sibiuPiaţa William Shakespeare din Craiova găzduieşte, în perioada 12-15 aprilie 2017, Târgul de Paşte 2017, organizat de Primăria Municipiului Craiova. Vizitatorii vor fi întâmpinați, pe esplanada Teatrului Național “Marin Sorescu”, cu produse româneşti dedicate Sărbătorilor Pascale, obiecte de artă și manufactură tradițională, tablouri și obiecte decorative din lemn, sticlă, îmbrăcăminte, preparate de casă românești etc.

 

Din program nu va lipsi nici partea artistică, organizatorii pregătind, în intervalul orar 17.00 – 20.00, în fiecare zi a evenimentului, în colaborare cu Palatul Copiilor și Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, diverse ateliere de creație.

 

Filarmonica Oltenia va susține, de asemenea, în cadrul Târgului de Paște, două concerte. Joi, 13 aprilie 2017, începând cu ora 19.00, este programat un concert Brahms la sediul Filarmonicii Oltenia, sub bagheta lui Radu Postăvaru și avându-l ca solist pe Florin Croitoru, iar vineri, 14 aprilie 2017, de la ora 17.30, craiovenii sunt așteptați la un concert de muzică sacră, la Catedrala Madona Dudu, maestru de cor fiind Alexandru Racu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.