Primăria Craiova organizează „Gala Sărbătorilor de Iarnă” și Târgul de Craciun

0
377

craiova-de-poveste-s-au-facut-probele-la-iluminatul-de-sarbatoriPrimăria Municipiul Craiova a scos la licitaţie, pe SEAP, serviciile de organizare a evenimentului „Gala Sărbătorilor de Iarnă” care ar urma să se desfăşoare în perioada 25 noiembrie 2017 – 1 ianuarie 2018. La licitaţie a fost scoasă şi organizarea Târgului de Crăciun care ar urma să se desfăşoare între 25 noiembrie 2017 şi 7 ianuarie 2018. Valoarea estimată a serviciilor de organizare a celor două evenimente este 527.500 lei fără TVA, din care organizarea Târgului de Crăciun – 172.000 lei, organizarea „Gala Sărbătorilor de Iarnă” – 355.500 lei.

Pentru Lotul I sunt alocați 172.000 de lei fără TVA (45.000 de euro cu TVA), iar aici sunt incluse evenimente pentru târgul de Crăciun în perioada 25 noiembrie – 7 ianuarie. Pentru Lotul 2 sunt alocați 355.000 de lei fără TVA (92.000 de euro cu TVA), iar aici sunt incluse spectacole artistice în perioada 25 noiembrie – 1 ianuarie, inclusiv concertul de Revelion.

Criteriile de stabilire a câștigătorului sunt următoarele pentru Lotul I: preț – 60%, numărul de activități de animație stradală cu specificul sărbătorilor de iarnă – 20%, iar experiența personalului desemnat pentru executarea contractului – 20%. Pentru Lotul 2 criteriile sunt: preț – 40%, numărul de artiști la spectacolul de inaugurare din data de 25 noiembrie – 20%, numărul de artiști la spectacolul de Revelion – 20%, iar experiența personalului – 20%.

Târgul de Crăciun, organizat în Piața „Mihai Viteazul“, constă, în principal, în activități de animație stradală, decorarea a 28 de căsuțe unde se vor servi mâncăruri, pe care le pune la dispoziție primăria, sau ateliere pentru copii. Târgul trebuie să aibă un „concept integrat care să includă: firul narativ și vizual al evenimentului, care să se regăsească în toate elementele amplasate: decorarea căsuțelor, signalistică, promovare, animație stradală, spectacole de tip teatru stradal“, se arată în anunțul primăriei.

De Revelion, primăria cere minimum trei artiști de notorietate maximă. Lista A cuprinde Taraful din Clejani, Holograf, Damian Drăghici, Andra, Loredana, Ștefan Bănică Jr, Direcția 5, Smiley, Diana Matei și Taraful Cleante, Marius Mihalache Band, Proconsul, Horia Brenciu sau similari. Lista B cuprinde: Connect-R, Bosquito, Mihail, Elena Gheorghe, Amna, Lidia Bubble, Antonia, Andreea Bănică, Zdob și Zdub sau similari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.