Primăria Craiova a prelungit perioada de distribuire a pachetelor cu alimente

482

alimentePrimăria Municipiului Craiova anunţă că în perioada 17-21 august 2015,  se continuă activitatea de  distribuire a pachetelor cu alimente rămase nerepartizate oferite din fondurile bugetului local, către categoriile de persoane aflate în situaţii de risc social din Municipiul Craiova.

Produsele se  distribuie către beneficiarii din cele 5 categorii cele mai defavorizate respectiv:

– persoane fără venituri care au vârsta peste 60 de ani. Pentru acestea  pachetul cu alimente se distribuie în baza unei cereri însoţită de actul de identitate, depuse la sediul Primăriei Municipiului Craiova din B-dul. Oltenia, bl. 65A1 parter sau la depozitul de distribuire.

– persoane cu handicap, adulţi şi copii neinstituţionalizate;

– şomeri care beneficiază de indemnizaţie de şomaj sau care se află în căutarea unui loc de muncă, potrivit prevederilor Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă cu modificările şi completările ulterioare;

– pensionarii cu pensii, sau după caz, cu pensii, indemnizaţii şi alte venituri  cumulate până la 500 lei/ lună;

– persoane beneficiare de venit minim garantat;

Distribuirea  produselor alimentare se face  în spaţiul care aparţine Şcolii Gimnaziale „Alexandru Macedonski”, nr.32 –Sala de Sport , situat în Aleea I Castanilor , nr.4, de luni până joi între orele 800-1630 şi vineri între orele 800-1400.

Consultarea tabelelor cu persoanele care beneficiază de aceste produse alimentare se poate face la sediul Primăriei Municipiului Craiova din Bld. Oltenia, bl.65A1 parter, precum şi la depozitul de distribuire.

Pentru relaţii suplimentare, cei interesaţi se pot adresa la telefon: 0251/587220, 0351/451686.

Biroul de Presa al Primăriei Municipiului Craiova