Prima campanie de deratizare din acest an, la start

406

deratizareSC Salubritate Craiova SRL demarează vineri, 22 mai 2015, prima campanie de deratizare pe domeniul public din acest an, care se va desfăşura într-un interval de 6 zile lucrătoare şi care are ca scop combaterea rozătoarelor (şoareci, şobolani) şi menţinerea acestora la un nivel numeric redus.

În zonele de acţiune, lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL vor amplasa, în prima fază, afişe de avertizare a populaţiei şi, ulterior, în aceleaşi locaţii, staţii de intoxicare în care vor fi introduse produsele raticide Jade Grain şi Jade Pastă, substanţe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătăţii. Întreaga operaţiune va fi derulată cu sprijinul Poliţiei Locale.

În afişele de avertizare se va specifica faptul că substanţele folosite sunt toxice pentru oameni şi animale, antidotul folosit în caz de ingestie accidentală (vitamina K), precum şi numărul de telefon al SC Salubritate Craiova SRL.

Programul campaniei de deratizare este următorul:

22.05.2015- Parcul Nicolae Romanescu

25.05.2015- Parcul Tineretului

26.05.2015- Cartierele Valea Roşie, Sărari, 1 Mai şi Cimitirul Ungureni

27.05.2015- Cartierele Brazda lui Novac şi Craioviţa Nouă

28.05.2015- Cartierele Calea Bucureşti, Lăpuş şi Lăpuş Argeş

29.05.2015- Cartierele Rovine, George Enescu, Nicolae Titulescu, Corniţoiu Vechi, Cimitirele Dorobănţie, Nord şi Sineasca

Suprafaţa totală pe care se va efectua activitatea de deratizare este de 400 de hectare, programul urmând să fie adaptat în funcţie de condiţiile meteorologice.